Meszlen 2012 kicsik
2012. augusztus 16. csütörtök, 22:54

 

A korábbi évekhez megszokható módon

, az idei esztendőben is indítottunk Meszlenben a hittanosainknak tábort.

 

Nagy öröm számunkra, hogy a  kistábor résztvevői közt 1-8 osztályokig egyaránt megtalálhatóak voltak a gyerekek . Sokszínű kis társaság voltunk de volt bennünk valami közös dolog valami ami összekötött minket ami egységesebbé tette ezt a népes csapatot, ez pedig a közösség összetartó ereje, na meg a jobbnál jobb programok. Nem is kell messzire menni a környékbeli gyerekekn

ek azért, hogy jól érezhessék magukat. Úgy láttuk, mindenki megtalálta a magának leginkább megfelelő játékot és elfoglaltságot. Egyformán álltak sorban a kisebbek-nagyobbak  a gólyalábaknál a ping-pong és csocsóasztaloknál. Lehetőség nyílt tollasozásra, focira amit főleg a fiúk használtak ki de voltak lányok is akik itt remekeltek. A megszokott bobozás sem maradhatott el a vele egybekötött akadályversennyel, vagy említhetjük a Sárváron való felfrissülést és a retro-estet is, de nem szabad kifelejteni az esti filmezést vagy az izgalmakkal teli baseball mérkőzéseket sem.
De a szokottakhoz hasonlóan a délelőtti és az esti áhítat, mely mindig rejtegetett magában egyaránt lelki és testi felfrissülést is, hiszen szemmel láthatóan a gyermekeket nagyon lekötötte az áhítatok témája, Isten igéje.

Mindezekkel együtt az időre sem lehetett panaszunk, hiszen egész héten kiválóan jó időnk volt, talán még egy-egy kisebb zápor sem tudta volna elvenni a gyerekek jókedvét.


Köszönet illet minden segítőt és minden olyan támogatást ami a tábor lebonyolítását segítette.

Jövőre is várunk mindenkit!

Galéria: http://www.nemescso-lutheran.hu/site/hu/galeria/images?albumid=34